SFATUITI-MA!!!

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
olia26

SFATUITI-MA!!!

Post by olia26 » 26 Aug 2005, 15:09

Sunt casatorita cu un cetatean strain de aproape 4 ani,in fapt fiind impreuna de peste 7 ani.Pana acum 2-3 luni statea in Romania pe baza vizei de afaceri,lucru care nu a mai fost posibil acum, cand i s-a cerut sa depuna 50000 euro in banca(de fapt, cu aceasta suma trebuia sa mareasca luni de asteptare(o eternitate pentru 2 oameni care se iubesc) si am mers impreuna la Autoritatea pentru Straini din cadrul Ministerului Admn.si Finantelor unde am depus dosarul pentru obtinerea vizei de sedere.Am fost programati la un interviu la care trebuie sa prezentam pasapoartele,B.I. al meu si poze de familie nnin cazul in care acestea existann.Stie cineva in ce consta acest interviu sau la ce ????trebuie sa ne asteptam??Ca o paranteza, ni s-a respins Asigurarea medicala obligatorie pentru ca era facuta la o firma privata(ASIROM,parca) si nu la CNAS, lucru care nu era prevazut nicaieri si sa nu va mai povestesc de o taxa de 60$ care trebuie achitata la CEC dar numai dupa ce schimbi $ la o casa de schimb si cu acea chitanta te duci.......si multe,multe altele.... :?

Post Reply