examen magistratura 09-2004

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Happy

examen magistratura 09-2004

Post by Happy » 19 Apr 2004, 22:04

Am vazut ca suntem foarte multi care invatam pe rupte pentru examenul din toamna la magistratura si ma gandesc ca ar fi o idee buna sa "colaboram" = cand avem probleme cu intelesul sau cu "sucitul pe toate fetele" a unor intrebari/spete/probleme de teorie etc sa ne consultam intre noi pe acest site.

Ce spuneti :?:

fanfanlatulipe

Post by fanfanlatulipe » 22 Apr 2004, 14:23

de acord cu colaborarea
mailul meu este: mihai.5m@xnet.ro

oanna

Post by oanna » 24 Apr 2004, 11:45

E o idee foarte buna avand in vedere ca sunt destule lucruri de lamurit in ceea ce priveste tematica de la Magistratura. Tzinem legatura! Mailul meu este oana_m18@hotmail.com. 8O

Happy

Post by Happy » 24 Apr 2004, 13:42

Pentru moment am ceva probleme cu internetul acasa, dar se rezolva curand. :(

iliealexandra@home.ro

croc

Post by croc » 25 Apr 2004, 18:05

Eu nu voi "da " la magistratura, dar vreau sa colaborez cu voi si cu alti colegi pe teme juridice pentru ca imi plac discutiile si schimburile de opinii.
mail - simonaonofrei@hotmail.com

croc

colaborare

Post by croc » 25 Apr 2004, 18:05

Eu nu voi "da " la magistratura, dar vreau sa colaborez cu voi si cu alti colegi pe teme juridice pentru ca imi plac discutiile si schimburile de opinii.
mail - simonaonofrei@hotmail.com

Happy

Post by Happy » 28 Apr 2004, 09:01

Ce carti folositi pentru a invata pt INM? Nu am gasit nicaieri bibliografie si nici de la INM nu mi s-a spus nimic.
Asa ca m-am hotarat sa folosesc cartile pe care le stiu din facultate ca fiind "acceptate" pe plan larg:
Beleiu pt "Introducere in dr civ" (act jur, prescriptie);
Statescu, Barsan pt Obligatii;
Barsan pt drepturi reale;
Deak pt succesiuni si contracte
Mitrache pt dr penal general si special
Iar pt proceduri nu stiu. Ar fi fost Ciobanu si Neagu dar cartile lor nu sunt actualizate.

Voi cum va descurcati?

:?

cosanzeana

ar fi bine

Post by cosanzeana » 04 May 2004, 14:31

Sunt de acord.Eu incerc de vreo 4 ani si pic pt cateva sutimi...poate imi dati voi reteta.e-mailul meu estem2004imi2004@yahoo.com.}{

Raluschca

Re: ar fi bine

Post by Raluschca » 05 May 2004, 05:00

cosanzeana wrote:Sunt de acord.Eu incerc de vreo 4 ani si pic pt cateva sutimi...poate imi dati voi reteta.e-mailul meu estem2004imi2004@yahoo.com.}{
reteta ar fi sa nu te afli in zona sutimilor-care-fac-diferenta :lol:

TZATZA

Post by TZATZA » 05 May 2004, 08:44

de acord pt.colaborare. haideti sa creem aici un forum special pe problema asta, dedicat numai INM-ului. Adresa mea este gigi1701122@hotmail.com GIGI

Firtzy

ar fi bine

Post by Firtzy » 05 May 2004, 08:49

Salut! Ma cheama Firtzy.Adresa mea de e-mail este florian_flaviu@yahoo.com.Si vreau sa-ti spun ca de mult imi doream asa ceva.Oricum mai bine mai tarziu decat nici o data.A propos de materialul de studiu cel mai greu mi separe sa-l up-datezi.O solutie ar fi sa faca cineva o lista cu modificarile aduse legilor in vigoare la data scrierii manualelor mentionate mai sus de unul din viitorii nostri colegi.

TZATZA

Post by TZATZA » 05 May 2004, 08:55

discutand de modificari, in materie de procedura penala unde in acest moment sunt cele mai multe modificari facute , au aparut deja coduri cu ultimele modificari. Parerea mea este ca atunci cand inveti pp cu tematica in fata cel mai bine este sa aprofundezi cpp pe sectiunea care te intereseaza si apoi sa te apuci de invatat efectiv. GIGI

Firtzy

Post by Firtzy » 05 May 2004, 08:58

Imi cer scuze pentru greselile de rigoare. Deh! sunt mai nou in domeniu si am emotii.Cred ca asta ar fi unul din cei mai mari dusmani, ai unui candidat.Asa ca, asta ar fi un alt atu al celor care comunica despre un examen,chiar daca pierd din originalitate in pregatire.

Ovidiu_2004

Post by Ovidiu_2004 » 05 May 2004, 09:30

Firtzy merci pentru ca ai intrebat exact ce vroiam sa stiu si eu. Eu invat momentan procedurile care au in vedere legislatia de pana la 1 ianuarie 2001. Sa le schimb:)?

TZATZA

Post by TZATZA » 05 May 2004, 12:08

in procedura penala ultima modificare este din 26.10.2003. Exista un cod de procedura penala editat de ed.Morosan, editia a 2-a , este o cartulie verde in format A5, si are prinse toate modificarile cpp. Ce inveti tu pana la 1 ianuarie 2001 are destule modificari esentiale ulterioare. Unul dintre noi ar trebui sa urmareasca m.of ca sa prindem toate modificarile.
Eu sunt inca in scoala si fac pp si de aceea sunt la curent cu ele. Ma intreb ce alte modificari in Cp civila sunt de care inca nu stiu.

Post Reply