ROG-URGENT ! Rectificare in CF.-doar cu hot. definitiva ?

Discutii privind procedura civila
Post Reply
12345

ROG-URGENT ! Rectificare in CF.-doar cu hot. definitiva ?

Post by 12345 » 12 Aug 2005, 15:37

Am facut un antecontract de vanzare-cump. si termenul de finalizare e de 2 saptamani.
Pentru a incheia vanzare imi trebuie extras de carte funciara.
In carte funciara este mentionat un litigiu care s-a incheiat...am obtinut hot. definitiva..nu si irevocabila ptr. ca citatia catre debitor s-a intors cu mentiune mutat de la domiciliu.

Am vreo sansa sa obtin radierea de litigiu din Cf. doar cu hot. definitiva??? pot sa mai dau o declaratie in sensul ca litigiul e incheiat???

Trebuie sa o rezolv urgent (intrucat trebuie in 2 saptamani sa inchei contractul de v.-c.) si judecatoriile sunt in vacanta acum...

Are cineva o solutie ptr. mine???? ORICE VA ROG SUNT DISPERATA !!! Image

Sunt din Bucuresti iar problema in sectorul 3......stie cineva pe cineva la Cf. raman recunoscatoare.... VA ROG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image

norocel

Post by norocel » 12 Aug 2005, 15:40

Nu poti incheia contractul pentru ca este notat litigiul?

kinga

Post by kinga » 12 Aug 2005, 15:48

Daca este vanzator .... tu ai cumpara un imobil la care este notat un litigiu?

Eventual poti sa ceri la Judecatoria Sector 3 sa afiseze sentinta,fiind astfel acoperit procedura de comunicare, termenul de recurs curge de la afisare..poate te incadrezi in 2 saptamani , ma rog 2 zile in plus.

norocel

Post by norocel » 12 Aug 2005, 15:57

Eu am intrebat pentru ca stiam ca era sanctionata cu nulitatea, incheiea contractelor de vanzare cumparare in cazul in care exista un litigiu pe rol.

kinga

Post by kinga » 12 Aug 2005, 16:02

Scuze,nu te-am inteles bine.

norocel

Post by norocel » 12 Aug 2005, 16:09

...si am vrut sa spun in continuare ca acum nu mai exista interdictia asta, decat in cazul litigiilor privind reconstituirea dreptului de proprietate privata si a celor privind legalitatea titlului de proprietate. (legea nr. 247/2005)
Notarii nu incheiau contractele daca exista un litigiu notat in CF.

12345

re.

Post by 12345 » 12 Aug 2005, 16:17

Deci.....nu am timp sa cer. afisarea privind comunicarea si......in ceea ce priveste termenul de contestatie a hoararii.....hotararea s-a dat la 27 mai.....deci....s-a scurs .

Post Reply