Va rog sa-mi indicati unde as putea gasi articole de doctrina, jurisprudenta, comentarii etc. pe marginea OUG 77/99 privind prevenirea incapacitatii de plata (reglementeaza compensarea creantelor certe, lichide si exigibile prin Institutul de Management si Informatica din cadrul Min. Ind. si Comertului). Va multumesc.
Diana
Compensarea creantelor
!!!
Ai citit norma metodologica privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadenta, publicata in MOF Partea I nr. 416/30 august 1999?
cu siguranta o sa te lamuresti mai bine.
Cat despre articole...problema mi se pare si mie foarte interesanta...ma gandeam poate incercam sa facem unul impreuna.
Vino cu mai multe detalii despre ce te intereseaza.
Repet, chestiunea mi se pare f. interesanta. ("contribuabilii, persoane juridice, sunt obligati sa se conecteze prin Internet sau sa foloseasca suportul magnetic -dischete- pentru a transmite in baza de date a Institutului de Management si Informatica datele privind platile restante mai vechi de 30 de zile, cu o valoare mai mare de 100 milioane lei.")
cu siguranta o sa te lamuresti mai bine.
Cat despre articole...problema mi se pare si mie foarte interesanta...ma gandeam poate incercam sa facem unul impreuna.
Vino cu mai multe detalii despre ce te intereseaza.
Repet, chestiunea mi se pare f. interesanta. ("contribuabilii, persoane juridice, sunt obligati sa se conecteze prin Internet sau sa foloseasca suportul magnetic -dischete- pentru a transmite in baza de date a Institutului de Management si Informatica datele privind platile restante mai vechi de 30 de zile, cu o valoare mai mare de 100 milioane lei.")