UN RASPUNS, VA ROG

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
tantza

UN RASPUNS, VA ROG

Post by tantza » 13 Jul 2005, 13:05

daca am platit la primarie CLUJ-oficiu taxe si impozite, o taxa judiciara si cererea trebuie sa o depun la judecatoria ALBA, este valabila acea chitanta?mentionez ca pe chitanta nu-i specificat in contul primariei ALBA.

croc

Post by croc » 13 Jul 2005, 13:17

nu, nu este valabila din cate stiu eu;

rosia_montana

Post by rosia_montana » 13 Jul 2005, 13:22

eu am platit taxe judiciare in arad pentru procese aflate pe rol la timisoara si s-au acceptat.

Doar merg in acelasi loc, nu?

kko

Post by kko » 13 Jul 2005, 13:40

Taxele judiciare de timbru se achita in contul primariei in circumscriptia careia se afla instanta care judeca procesul sau calea de atac. Aceste taxe sunt venituri la bugetele locale.

Daca judecatorul sau partea adversa nu observa achitarea in alt cont decat al primariei respective( obligandu-te astfel la o noua plata in contul corect, sub sanctiunea anularii actiunii ca netimbrata), stai tacuta in banca ta si asteapta sa se finalizeze procesul. Daca in schimb observa, va trebui sa achiti din nou taxa judiciara de timbru in contul corect.

ADR

Post by ADR » 13 Jul 2005, 22:29

eu am platit la cta o taxa pt tulcea si nu a zis nimic

elecktra

Post by elecktra » 14 Jul 2005, 17:36

:| nu mai spuneti la nimeni :-P

wittmann

Post by wittmann » 14 Jul 2005, 18:06

O fi fost pana in 2005 sau nu s-au uitat atent judecatorii. Taxele de timbru sunt taxe locale si se platesc DOAR in contul Primariei in raza careia se afla instanta respectiva. Ex: ptr. ICC.... iccj taxa de timbru se plateste la Primaria sect. 2 Bucuresti.

Post Reply