execut primarul pt 70.000 euro sau ...

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
lilix2

execut primarul pt 70.000 euro sau ...

Post by lilix2 » 05 Jul 2005, 22:02

am un titlu executoriu cu obligatia de a-mi emite primarul autorizatia de constructie si certificat de urbanism si daune materiale de 200euro/zi de la data de 20.06.2004 si pana la emiterea autorizatiei. M-am adresat Primarului si acesta imi emite certificatul de urbanism pe alt amplasament decat cel pe care a fost obligat de instanta (cred ca in scop de sicana) si ma pune pe drumuri ca sa ard gazul. Din suprafata de 550 mp concesionata de la Primarie, mi-a mai si redus-o la cca 300 mp si in plus mi-a translatat locatia cu cca 7,5 m.
Care e parerea voastra? cum sa procedez ca sa obtin totusi terenul pe care vreau sa construiesc, dar care probabil e vizat de altii??

NB. Titlul l-am obtinut pe OG 27 privind aprobarea tacita iar de la aprobare, in prima instanta primarul a reusit sa obtina rezilierea contractului de concesiune si in prezent suntem pe rolul instantei de apel/recurs la CA cu termen: septembrie.

Post Reply