Cum poate un chirias sa cumpere de la stat?

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
madmafiosso

Cum poate un chirias sa cumpere de la stat?

Post by madmafiosso » 29 Jun 2005, 11:41

Salut la toata lumea.De fapt e o situatie de genul acesta:sot si sotie, divortati si cu doi copii, chiriasi la stat inainte de n89 sunt si in prezent chiriasi dar in urma unei hotarari judecatoresti din n89 - n90, apartamentul cu trei camere in care locuiesc a fost impartit astfel:sotiei si unui copil i-au revenit doua camere, sotului si celuilalt copil o camera, urmand ca dependintele a fi folosite la comun( cele doua bai de serviciu si bucataria). Va rog mult sa-mi spuneti cum pot cumpara cei doi apartamentul de la stat sau ce rezolvare se poate gasi la aceasta problema fiindca, de-alungul timpului, intre cei doi, datorita situatiei existente in apartamentul in care locuiesc au fost tot timpul conflicte, eventual unde ar trebui sa caut raspunsuri pentru rezolvarea pe cale amiabila a acestei situatii. Va multumesc.

madmafiosso

Daca nu aveti timp...va inteleg

Post by madmafiosso » 01 Jul 2005, 10:27

Salut,
v-ati dat seama ca nu sunt nici pe departe un practicant al acestei arte a dreptului si de aceea am apelat la dvs. Multumesc celor care imi pot da un raspuns sau ma pot indruma unde sa caut niste raspunsuri. O zi buna in continuare.

norocel

Post by norocel » 01 Jul 2005, 10:30

Pot cumpara apartamentul impreuna, dupa care, pot cere iesirea din indiviziune.

aho

Post by aho » 01 Jul 2005, 11:58

Apartamentul a fost pus in vanzare ?

Post Reply