legislatie - termen de actualizare

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cumintzica

legislatie - termen de actualizare

Post by cumintzica » 23 Jun 2005, 12:09

In tematica se spune ca trebuie avuta in vedere legislatia actualizata pina la data de 1 iunie 2005. prin urmare, daca o modificare intra in vigoare la 1 iunie, o luam in calcul sau nu? eu zic ca nu. alte pareri?

aiurel

Post by aiurel » 23 Jun 2005, 13:01

in mod normal, logic, sau din bun simt ar trebui sa nu.
dar, trebuie sa ai in vedere un "amanunt" - traim in Romania - "tara tuturor posibilitatilor".
asa ca ................... !?!?!?!
:mask:

anda2happy

Post by anda2happy » 23 Jun 2005, 22:58

logic ar fi sa nu se dea din modificarile e dupa 1 iunie si sincer nici nu cred ca va fi asa!

unicorn

Post by unicorn » 23 Jun 2005, 23:36

Anda, cred ca problema era: cu 1 iunie sau fara 1 iunie. Cred ca se include si 1 iunie. De curiozitate, exista o modificare ce intra in vigoare taman de 1 iunie, asa, putin ludica, doar e ziua copilului, ca sa ne intrebam noi daca o luam sau nu in considerare?

cumintzica

Post by cumintzica » 24 Jun 2005, 08:05

da, exista o astfel de modificare: abrogarea art. 20 din lg. 114....dar, din fericire, nu e fundamentala.

anda2happy

Post by anda2happy » 24 Jun 2005, 18:24

unicorn wrote:Anda, cred ca problema era: cu 1 iunie sau fara 1 iunie. Cred ca se include si 1 iunie. De curiozitate, exista o modificare ce intra in vigoare taman de 1 iunie, asa, putin ludica, doar e ziua copilului, ca sa ne intrebam noi daca o luam sau nu in considerare?
:oops: recunosc am fost cam cascata :oops:

unicorn

Post by unicorn » 24 Jun 2005, 23:16

M-am uitat acum la legea 114 si zice ca art. 20 se abroga la data intrarii in vigoare a statutului CEC, care statut intra in vigoare la data realizarii formalitatilor prevazute de lege, formalitati care se finalizeaza la 30 de zile de la data intrarii in vigoare a ordonantei -deci la 30 de zile de la 1 iunie. Daca am citit eu corect art. 20 ramane in tematica pentru examen.

Post Reply