Sfat...Legea 554/2004

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
sebi77

Sfat...Legea 554/2004

Post by sebi77 » 23 Jun 2005, 11:03

Am o demarat o actiune pe legea 554/2004 privitor la niste angajari ilegale in invatamant....

Am cerut instantei sa se pronunte asupra legalitatii acestor angajari si sa constate nulitatea absoluta intrucat aceste acte au fost intocmite cu incalcarea legii.

Vreau ca pana la judecarea acestor aspecte sa blochez posibilitatea acestor angajari din toamna....

Institutia publica nu are nici un inpediment sa recurga la acelasi gen de angajari din toamna.... Ce e de facut?

fira

Post by fira » 24 Jun 2005, 13:47

poti cere suspendarea executarii actului administrativ pe art.14.
DAR, fiind vorba de acte cu caracter individual, in masura in care nu se refera la tine actiunea ta va fi respinsa ca lipsita de interes

sebi77

Post by sebi77 » 24 Jun 2005, 14:13

Inteleg....

Oricum nu pot suspenda un act care nu a fost facut.... Iar cel vechi nu mai are nici un rost pentru ca deja si-a produs efectele. (este vorba de niste angajari temporare).

La toamna instututia publica va angaja din nou persoane care NU intrunesc condiitiile legale .... Practic eu doresc sa le blochez posibilitatea de a mai angaja aceste persoane pana la pronuntarea instantei asupra legalitatii acestor acte administrative!

Post Reply