Multiple nelămuriri

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Claudia Antonela Machonici

Multiple nelămuriri

Post by Claudia Antonela Machonici » 26 Jun 2017, 21:54

Stimate avocat,
Sunt stabilită în străinătate din 2004, când am terminat și ultimul an de facultate. M-am întors și mi-am dat licența în drept in 2007. Din 2011 mi s-a oferit postul de consulent juridic de drept român, traducător și interpret cu TITLU GRATUIT la Primăria din localitatea unde locuiesc, în 2012 mi s-a oferit această oportunitate și în localitatea limitrofă, în 2014 și în noua legislatură din localitatea de apartenență mi s-a reînnoit contractul. Între timp am devenit traducător autorizat și interpret înregistrată la Camera de Comerț și la Tribunal.
Mă întreb și vă întreb:
1) tot acest parcurs a fost legal? Puteam doar cu licența în drept, în condiția gratuității totale, să exercit în această funcție?
2) Pot exercita în vreun fel pe baza titlului de studiu pe care îl am? În special aş vrea să știu dacă aș putea profesa contracost ca și consulent juridic și, eventual, în care condiții.
3) Ați putea să îmi dați vreun sfat util pentru a da un sens tuturor sacrificiilor (inimaginabile) făcute pentru a ajunge la acest rezultat: ce altceva aş putea profesa în afară cu această licență?
Cred încă fervent în puterea legii, din nefericire nu îmi mai pot permite să lucrez cu preponderență gratis și chiar dacă rămân aceeași idealistă, în acest moment mă regăsesc într-o criză de identitate, obligată să mă confrunt cu realitatea.
Vă mulțumesc anticipat,
Claudia

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 3 guests