Stiu in mod precis ca in alte tari (vezi, US) sunt legalizate si admise niste coduri privind ORELE de imbunatatire si constructii fizice ale imobilului....
Noul meu vecin care a devenit proprietar si titular de proprietate peste noapte in RO, s-a apucat de "sfredelit" peretii si de fapt, "excavat" parte din fundatie.....de dimineata pana seara fara intrerupere.
Iar mie, imi ard creierii si urechile, de galagie amplificata prin ecou...
In mod legal, ar exista la noi niste norme si ore admisibile privind aceste modificari de constructie??
Sau ma pot astepta sa aud aceasta galagie permanenta non-stop, zi si noapte- in functie de cheful celor platiti la negru sa termine rapid, lucrarea??
Va multumesc anticipat si-mi cer scuze daca nu am formulat corect, intrebarea!
Ma bazez pe voi!
Galagia imi suna capul si...nu stiu ce sa fac!
Incearca sa te adresezi federatiei asociatiilor de proprietari din localitate. Ei trebuie sa stie.
Dar nu ai pozitionat bine mesajul. Aici sunt practici notariale. Incearca sa pui intrebarea inca o data in Civil, Alte discutii, sau in Divagatii.
Mai este un subiect asemanator "Ora de liniste" in Civil, Alte discutii.
La mine la bloc erau afisate la parter orele de liniste: 14-17 si 22-08. Intre timp m-am mutat la casa si nu am mai avut asemenea problema pana acum doua saptamani, cand s-a schimbat vecinul. Si el construieste, dar numai intre 08-17 ziua si nu pot sa ii reprosez nimic. Face galagie, dar ...
Dar nu ai pozitionat bine mesajul. Aici sunt practici notariale. Incearca sa pui intrebarea inca o data in Civil, Alte discutii, sau in Divagatii.
Mai este un subiect asemanator "Ora de liniste" in Civil, Alte discutii.
La mine la bloc erau afisate la parter orele de liniste: 14-17 si 22-08. Intre timp m-am mutat la casa si nu am mai avut asemenea problema pana acum doua saptamani, cand s-a schimbat vecinul. Si el construieste, dar numai intre 08-17 ziua si nu pot sa ii reprosez nimic. Face galagie, dar ...

[Cu tot respectul,dar cred ca problema ta are incadrare la sectia de penal..uite cum vad eu lucrurile:chiar si in umila noastra Romanie avem asemenea norme care sa protejeze linistita folosinta a locuintei.
In afara raspunderii delictuale,aici se intrevede continutul legal al infractiunii de tulburare a folosintei locuintei.
daca te intereseaza calea de urmat,da un semn pt a detalia
In afara raspunderii delictuale,aici se intrevede continutul legal al infractiunii de tulburare a folosintei locuintei.
daca te intereseaza calea de urmat,da un semn pt a detalia