Luare drum de exploatare pe inventar

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
alinutza_d2003

Luare drum de exploatare pe inventar

Post by alinutza_d2003 » 06 Feb 2017, 14:45

Buna ziua,

In primavera 2015 am depus cerere la Enel Dimbovita pentru a ne bransa la curent. Pentru asta am avut nevoie de adresa de la Primaria Tartasesti ceea ce am si primit, Strada Cretuleasca nr 1. Dupa ce am primit Solutia Enel am ales o firma acreditata pentru a se ocupa in continuare de acte si de bransare. Firma respectiva a depus actele necesare obtinerii certificatului de urbanism pentru drumul DE372 din Gulia, pe care avem acces la proprietatea noastra, pentru a putea continua lucrarea. In acel moment am descoperit cu stupoare ca nu se va elibera nici un certificate de urbanism pentru ca drumul nu este luat pe inventarul domeniului public al primăriei. Am vorbit cu primarul de nenumărate ori si-mi spunea ca trebuie cadastrat înainte, apoi ca au făcut cadastrul in toata comuna ca altfel nu se poate, apoi ca au facut contract cu o firma pentru a evalua si abia apoi sa-l poate lua primaria pe inventar.
Intre timp noua ne-a expirat si proiectul si autorizatiile enel, pe care le-am platit bineinteles si nu mai spun si timp trecand 2 ani de cand am depus actele la Enel.
Tin sa mentionez ca si lucrarea ce urma a fi executata de Enel (estimarea era de 66000lei) va fi platita de noi si nu de catre primarie pentru ca bineinteles nu au resurse. Pentru a putea plati lucrarile am contractat anul trecut un credit de nevoi personale la care platim dobanda. N sa mentionez ca avem facuta si receptia casei de vreo 2 ani si nu avem adresa.

As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a grăbi aceste proceduri pentru a ne putea trage curent cat mai repede. De asemenea ce am putea face pentru trage cumva primăria la răspundere pentru toate întârzierile care ne-au costat timp si bani.

Va atasez o poza cu cerea facuta catre primarie si inca o poza cu raspunsul dat de aceasta.
Sper sa ma puteti ajuta cu cele de mai sus,
Cu respect ,
Alina Zainescu

[img][img][/img][/img]

C_A_Coltuc

Re: Luare drum de exploatare pe inventar

Post by C_A_Coltuc » 07 Feb 2017, 10:46

Exista numai o cale judiciara de a garbi lucrurile

Datele noastre virtuale:
http://www.facebook.com/avocatcoltuc
https://plus.google.com/+AvocatColtuc
https://ro.linkedin.com/in/coltucmarius
https://twitter.com/coltuc
__________________________________________________
Cabinet de avocat Coltuc
http://www.coltuc.ro
avocat - practician in insolventa COLTUC MARIUS VICENTIU
+40745150894

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest