Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
-
Andrei
Buna ziua ,am inchiriat un sp comercial ca pers. juridica in urma cu 7 ani .In luna iulie 2016. acest spatiu si-a schimbat proprietarul prin vanzare.Noul Proprietar la refacerea contractului a pastrat conditiile si clauzele din contractul de inchiriere.In luna Noiembrie 2016 acest spariu a fost vandut din nou catre alt proprietar.La refacerea contractului nu am mai avut aceleas clauze:Insemnand-este un spatiu mai mare (108 mp) care este impatrit in trei spatii, Apa si WC este in spatiul din mijloc iar noi aveam trecuta clauza in contractele de inchiriere cu ceilati proprietari acesul la Apa si WC..Noi proprietari ne-au interzis accesul la Apa si WC (de o luna merg si ma milogesc ce cei din jur sa ma primesca la WC)atat mie cat si celeilalte chiriase. Specific ca avem inchiriate spatiile laterale iar utilitatile sant in cel din mijloc.Acum o saptamana am facut o indigestie si trebuia neaparat sa merg undeva.am sunat sotul sa vina sa stea el in locul meu.Pentru ca am cerut sa folosim utilitatile ne-au facut notificare sa ne dea afara .Mentionez ca platim chiria in avans ,Adica in Noiembrie am platit pentru Decembrie si tot asa.Nu santem rau platnici.Va rog s-am spuneti daca in atare conditii pot sa ne rezilieze contractul de inchiriere cu toate este de la 1 Noiembrie 2016 pana la 1 Noiembrie 2019. .Deja ma simt tratata sub demnitatea de om.Iar proprietarul se prevaleaza de functie .este AVOCAT iar sotia Director la un lant de FARMACII si ar trebui sa stie ce inseamna sa nu ai apa. .Multumesc anticipat pt.raspuns.