Recuperare bun mobiliar
Recuperare bun mobiliar
Buna ziua.. va expun pe scurt situatia... acum 6 ani mama mea a decedat... a locuit timp de 10 ani cu cineva in concubinaj, in apartamentul nostru ( al meu si al fratelui) Cat au fost impreuna, s a achizitionat un autoturism care a fost trecut pe numele mamei... dupa moartea ei, eu ca succesor am obtinut masina in cauza, avans acte pe numele meu, respectiv carte de identitate si certificat de inmatriculare...din pacate concubinul conducea masina la acea vreme, a luat o si a dus o intr o curte a parintilor lui unde eu nu pot patrunde..apoi el ne a dat in judecata( pe mine si pe fratele meu) precum ca are pretentii la imbunatatirile din apartament... ma rog, procesul a fost pierdut de noi... masina este inca in acea curte si nu stiu cum sa fac sa o iau de acolo... am fost la un executor judecatoresc care de 2 ani de zile ma poarta pe drumuri spunand ca judecatorul nu mi da dreptul sa intru in acea curte sa mi recuperez bunul... este peste puterea mea de intelegere cum se poate asa ceva?!? Daca ma puteti ajuta cumva fara sa ma puneti pe drumuri inutil, ca fac asta de mult timp si nu s a rezolvat nimic... multumesc