ABUZ
ABUZ
Buna ziua! Vreau sa va expun problema mea. Am avut un spatiu comercial in Focsani cu o suprafata de 57.70mp din care 37.09 teren exclusiv si 20.61 mp teren in indiviziune.Terasa,trotuar 22 mp si 6.90/9.00mp intravilan. Construit erau 57.70mp Facandu.mi societate(asociat unic) am depus toate actele pentru extindere ,unde am si obtinut toate aprobarile necesare pe firma.A urmat un partaj unde sotul a avut castig de cauza( cu martori mincinosi stabiliti de procuratura) 60% si eu 40% din spatiul comercial si un apartament. Eu am ramas in apartament si el a luat spatiul. In timpul partajului finantele au scos la licitatie bunurile firmei si a cerut insolventa. la licitatie erau si extinderile facute de societate unde eram asociat unic , s.a licitat si s.a intocmit un proces verbal si contract de vanzare a bunurilor societatii, s.a preluat si o concesiune care era pe numele societati . La mai bine de o luna s.a dat si sentinta de partaj. S.a inceput punerea in posesie mie apartamentul si sotului spatiu numai ca nu putea intra pentru ca el avea mijlocul ,fata si spatele erau a persoanei care a devenit intre timp proprietara(fara intabulare). S.a facut plangere penala catre executor si acesta a cerut in instanta cale de acces. Proces ce a ramas definitiv si irevocabil respingand cererea executorului,dar el totusi l.a pus in posesie pe sotul meu prin lateralul cladirei mai putin de ce a construit societatea.Sotul meu a decedat pe 21 iulie.2016 si pe 1.08.2016 am aflat ca a facut intabularea ,ATENTIE pe o suprafata de124 mp.cica sotul meu a vandut in ianuarie 2015,tot ce avea societatea (extinderile, concesiunile etc.) In cartea funciara noua a trecut 124 mp noului proprietar. Ce s.ar putea face acum? Tin sa precizez ca a cumparat un domn cu multeee relatii notariale, catadastrale etc. Va rog un sfat pentru toate abuzurile facute de acesti domni influenti.Puteti sa luati dv un eventual proces? Multumesc!