bolnav in armata
bolnav in armata
buna! sunt persoana bolnava de o maladie ( RECKLINGHAUSEN ) la ora actuala sunt pensionat pe caz de boala gradu 3 . boala a aparut de la vastra de 7 ani vizibila iar de la 16 ani era foarte vizibila . cea ce vreau eu a face e faptu caci avem sau aveam servici ale statului incopetente uni dintre aceste persoane erau si la recrutarea (incorporare) in armata . cea ce este ciudat cu aceasta maladie am fost incorporat in armata ca si un om sanatos .. datorita baoli care lucreaza si este pe nervi crescand un fel de ganglioni .. boala insine da depresi dar si estetica e un punt care da o stare de izolare . mias dori a da in judecata petru incopetenta acestora petru care eu un an de zile am petrecuto in armata fara a avea voie sa fac . dansi ne lund in seama nici un detaliu aparitei boli cutoate ca era vizibila , poate nu erau copetenti petru a face vizite medicale , datorita acestui fapt eu am pierdut un an si am ramas cu traume pot zice din armata datorita sistemului nervos slabit de la boala. as da in judecata ...............