legea ordinii publice in mediul rural
legea ordinii publice in mediul rural
Am si eu o intrebare. Avem o casa de vacanta la sat si, la doua case de noi, locuieste o familie de reclamagii care in permanenta fac sesizari la Primarie si Politie unui vecin care locuieste intre casele noastre: ca ii canta cocosul dimineata, ca stau gainile la strada si scurma pamantul din fata casei (lui), ca stiva de lemne descarcata pentru iarna ii "strica privirea" si ca o enerveaza zgomotul toporului cand vecinul taie lemnele, ca asculta muzica (pe care noi nu o auzim), ca latra cainele, ca guita porcul samd. Tot invoca linistea publica si ca toata suflarea, oameni, gaini, catei, purcei trebuie sa respecte programul de liniste publica intre 22 si 8 dimineata si 13-14 dupa amiaza. Intrebarea mea este urmatoarea: unde pot citi legea ordinii publice in mediul rural? A devenit agasant obiceiul de a primi reprezentantii politiei si primariei de a da reclamatii pentru o familie de nebuni doar pentru ca reprezentantii statului sunt obligati sa ancheteze fiecare reclamatie depusa. Multumesc.