legea ordinii publice in mediul rural

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
Denisa

legea ordinii publice in mediul rural

Post by Denisa » 29 Sep 2016, 05:36

Am si eu o intrebare. Avem o casa de vacanta la sat si, la doua case de noi, locuieste o familie de reclamagii care in permanenta fac sesizari la Primarie si Politie unui vecin care locuieste intre casele noastre: ca ii canta cocosul dimineata, ca stau gainile la strada si scurma pamantul din fata casei (lui), ca stiva de lemne descarcata pentru iarna ii "strica privirea" si ca o enerveaza zgomotul toporului cand vecinul taie lemnele, ca asculta muzica (pe care noi nu o auzim), ca latra cainele, ca guita porcul samd. Tot invoca linistea publica si ca toata suflarea, oameni, gaini, catei, purcei trebuie sa respecte programul de liniste publica intre 22 si 8 dimineata si 13-14 dupa amiaza. Intrebarea mea este urmatoarea: unde pot citi legea ordinii publice in mediul rural? A devenit agasant obiceiul de a primi reprezentantii politiei si primariei de a da reclamatii pentru o familie de nebuni doar pentru ca reprezentantii statului sunt obligati sa ancheteze fiecare reclamatie depusa. Multumesc.

Post Reply