Student ce urmeaza a fi dat afara din Academie

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
riela

Student ce urmeaza a fi dat afara din Academie

Post by riela » 24 Sep 2016, 16:12

Va cer cu disperare un sfat.Fiul meu este student al Academiei Fortelor Terestre la Sibiu.A trecut anul II si s-a prezentat sa-si dea restantele in numar de 7,or fi multe,or fi putine nu-mi dau seama dar cert este ca nu a adunat decat un nr.de 41 de credite iar el avea nevoie de 50 ramanand cu trei restante cred.Spun cred caci desi i-a fost interzis el s-a incapatanat si s-a prezentat si chiar a luat ultimul ex.dar nu stie daca va mai fi luat in considerare caci ieri 23.09.2016 pe cand astepta in sala sa-i vina randul la ex.oral-drept umanitar international acesta fiind ex.la care el s-a incapatanat si s-a prezentat dupa tarasenia ce urmeaza sa o relatez.Chiar comandantul academiei Dl.Ghita Barsan a venit si a intrerupt ex. si i-a dat afara din sala pe studenti,i-a adunat intr-o alta sala(nu stiu de studiu cred)unde i-au pus sa scrie dupa dictare o cerere din care sa reiasa ca se retrag din academie de buna voie desi au spus ca nu doresc acest lucru.Au fost instiintati ca vor fi trimisi pe posturi ca subofiteri si daca refuza vor fi obligati sa plece si vor avea de platit si scolarizarea pe anul intai.Totul pe motiv ca nu au acumulat acele credite in nr. de 50.Va rog din suflet sa ne spuneti daca avem suport lega si putem intenta proces impotriva academiei.Am uitat sa spun ca sunt 26 de studenti in aceasta situatie.Va mai pot da detalii pe parcurs caci steptam sa vedem daca de luni se vor lua masuri impotriva lor si chiar vor fi dati afara din institutie.Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Post Reply