Consulta un avocat
Consulta un avocat
Buna ziua! Ma numesc O. Luminita si locuiesc in Galati, pe str. Domneasca, la un bloc unde de cativa ani la asociatia de proprietari, administratora de bloc si presedinta de bloc au inceput sa faca mai multe ilegalitati. Cazul meu este relativ usor de inteles dar destul de greu de rezolvat, deoarece aceste doua doamne nu vor sa recunoasca o suma pe care am achitat-o si la care am si chitanta. In urma unui prices intentat de asociatie impotriva mea, din anul 2015, sumele restante au fost achitate, ramanand suma de 2700 ron, care nu era prinsa in hotararea judecatoreasca de atunci, sa fie achitata. In luna martie am platit din cei 2700 ron, doar 2000 si au ramas de plata inca 700 ron. Intre timp aceste doua doamne au deschis un nou proces pentru suma de 2700 de ron, fara a preciza insa ca eu deja achitasem suma de 2000 de ron, cu toate ca atunci cand m-am dus si am platit acestea au spus ca vor opri orice demers judecatoresc si ca vor astepta sa le platesc restul de 700 ron in urmatoarele doua luni. In acedte doua luni am avut o mare surpriza cand am primit acasa de la executor un act de executare silita, cu poprire pe salariu (eventual) pentru suma de 2700. Am mers la executor cu chitantele si acteke doveditoare ca am platit cea mai mare parte(intre timp mai platisem 500 ron si 200 ron). Acesta a vazut documentele si a facut sistare la executare, insa aceste foua doamne nu s-au lasat, pentru ca ar fi trebuit sa plateasca ele cheltuielile de judecata,si au facut o noua executare, sustinand ca aceste sume reprezinta niste cheltuieli din przent(dar care nu se regasesc, deoarece in prezent eu am o suma totala de plata de 1800 de ron, in care sunt bagati si banii din fondul de rulment). Cu aceasta noua executare suma totala de plata (2700+cheltuieli de judecata+doua executari) s-a ridicat la un total de 3800 ron. Este o suma foarte mare, pe care eu nu o datorez si pe care nu am pentru ce sa o platesc. Intrebarea mea este: Ce trebuie sa fac pe mai departe, pentru a mi se face dreptate? Aici este vorba despre lucruri lipsite de morala facute de aceste doua dudui care mi-au cam intins nervii la maxim. Astept sfaturi cat mai curand de la dumneavoastra pe adresa mea de email spadaforita@yahoo.com! Va multumesc!