Probleme mama si tata soldatr cu violente

Familiei
Post Reply
Mircea Stancu

Probleme mama si tata soldatr cu violente

Post by Mircea Stancu » 22 Aug 2016, 09:47

Buna ziua,
Sper sa gasesc aici macar indrumare catre ceea ce este de facut.
Este vorba de parintii mei, care sunt divortati si detin decizia judecatoareasca.
De ceva vreme (15-17 ani) tatal meu are probleme grave cu alcoolul, fiind dependent si
De cele mai multe ori devine violent.

Ei traiesc in mediul rural, in aceiasi gospodarie insa in cladiri diferite.
In urma discutiilor avute cu ei, din pricina neajunsurilor, am decis sa ma mut cu familia mea acolo, incercand sa ii sprijin si sa iau asupra mea toate cheltuielile aferente.

De aproximativ 2 luni tatal meu a devenit violent, atat verbal cat si fizic, cauzand mai multe traumatisme mamei mele.
In paralel, in pofita calmului si a sprijinului meu financiar, a devenit violent si cu mine si familia mea, verbal deocamdata.
Face tot felul de sabotaje, da drumul gazelor, taie fire de curent, nu ne lasa sa ne apropiem de animale, desii sunt nemancate de 2-3,zile, spune ca sunt ale lui. Noi nu avem pretentie la animalele lui, insa nici sa moara prin infometare nu le putem lasa.
Inteapa rotile masinilor etc.
A inceput sa vanda din lucrurile din curte; materiale de constructii, fiare, scule, unelte si orice poate valorifica.
Ameninta ca ne da foc si ca face moarte de om daca nu ne supunem a ceea ce doreste el, lucru necomunicat pana acum.
Mama mea a scos certificat medico legal si urmeaza sa facem demersurile legale, plangere etc.
Trebuie sa mai mentionez ca mai exista inca 3 plangeri la politie impotriva lui.
Intrebarile mele sunt:
Ce putem face sa il internam fara acordul lui la o clinica de dezalcolizare sau psihiatrie?
Ce putem face legal sa il tinem la distanta de familia mea?
Mentionez ca nu este propietar de drept, propietar de drept suntem noi, cei 3 copii rezultati din casatorie.

Astept cu interes un raspuns,
Mircea Stancu

Post Reply