Teren spre cumparare langa calea ferata

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Teren spre cumparare langa calea ferata

Post by Guest » 20 Jul 2016, 21:33

Buna ziua.
Asi dorii sa aflu daca exista eventuale restrictii in a construii o lucuinta pe un teren situat la 10 metri de la calea ferata. Terenul are 30 de metri lungime. Am inteles ca nu se poate construii sub limta a 20 de metri de la axul caii ferate si inteleg ca ar trebuii sa las 10 metri din curtea mea plus ceilalti 10 metri de la gardul terenului pana la calea ferata. Inteleg ca acea distanta se numeste zona de siguranta si inteleg necesitatea unui spatiu de rezerva pentru CFR. Intrebarea mea este , se poate construii pe restul de 20 de metrii ramasi ai terenului in curtea mea? Stiu ca 100 de metrii de la calea ferata este zona de protectie si numai primii 20 din acestia sunt de siguranta. Va intreb , pot sa construiesc intre cei 20 de metrii si 100 de metrii? Daca pot construii, mai intai am nevoie de aprobarea CFR pentru constructie si alte avize sau pot construii direct in baza aturoizatiei de construire de la primarie? Multumesc tare mult pt orice informatie.
PS: pentru acest teren am platit deja peste jumatate din valoarea lui, nestiind toate aceste aspecte la acea data iar intr-o luna de zile trebuie sa achit si restul de bani proprietarului terenului. Ne este teama ca CFr nu ne v-a lasa sa ne construim casuta visurilor.
Cu respect ,
Ondin D

Post Reply