custodia exclusiva
custodia exclusiva
Buna, imi incep povestea mea, care nu este cu nimc mai deosebita ca a altora... dupa o relatie cu un domn, in uniune consensuala, dupa 5 ani, am ramas insarcinata cu fetita mea, copil pe care nu si l-a dorit dar l-a acceptat din momentul in care a aflat. Toate au fost bune, pana la implinirea varstei copilului de 1 an si 5 luni, cand am aflat ca ma inseala, traind o frumoasa idila cu o femeie casatorita. Am luat hotararea sa-l parasesc, sa-mi iau copilul si sa incep o alta viata. In termen de 3 luni, am reusit sa-mi cumpar un apartament in rate, prin prima casa. m-am mutat din apartamentul lui care era tot in rate, cumparat in timpul casatoriei anterioare. Precizez ca i-am permis sa vada fetita oricand, ba mai mult, i-am dat si cheie de la apartamentul meu, sa poata veni oricand. Dupa 4 luni, s-a mutat cu noi pt o luna, dar n-am reusit sa mai ne intelegem, deoarece obiceiurile lui de a iesi in week-end prin cluburi, nu s-au schimbat. Eu am fost zi si noapte langa fetita. Eu sunt inca in ingrijire copil, si la 2 ani si 11 luni ai fetitei, voi incepe lucrul, un loc de munca stabil, o functie buna cu un salar foarte bun. Mai nou are o alta relatie cu o domnisoara singura, cu care banuiesc ca doreste sa fie, si vrea sa-mi ia copilul la el acasa, sa mearga zilnic la el, sa o cunoasca pe acea femeie, ceea ce eu nu doresc sa se intample. am vreo sansa de castig in instanta, la custodie exlusiva?? nu vreau ca fetita mea sa cunoasca nonstop femeile tatalui! ajutati-ma. va multumesc