URGENT Distrugere locuinta in chirie!
URGENT Distrugere locuinta in chirie!
Buna ziua,am o mare problema anul trecut in 27 noiembrie am achizitionat un apartament cu doua camere nemobilat,pana pe data de 19 decembrie 2015 l-am renovat si l-am mobilat lux cu toate conditiile posibile, masina de spalat cu uscator , masina de spalat vase , CT combina frigorifica etc totul de ultima generatie la vremea respectiva in data de 01.02.2016 am dat in chirie apartamentul ieri cand am ajuns din nou in oras am trecut sa vad si eu cum arata apartamentul...credeti-ma ca ma busit plansul cand am vazut in ce stare era apartamentul toti peretii mucegaiti sub orice critica , canapeaua mazgalita cu pix rupta si patata in ultimul hal fiecare bucatica de mobila umflata,rupta si patata din cauza condensului format nerespectand o regula simpla...deschide geamul sau da drumu la hota cand gatesti...salteaua de pe pat are husa rupta pe patul rupt si arata ca si cum ai scoate-o din ghena...mentionez ca apartamentul a fost inchiriat prin intermediul agentiei de unde a si fost cumparat facanduse la predare un inventar si poze. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie pas cu pas mentionez ca inca nu iam dat afara ci urmeaza luni sa o fac in prezenta agentului imobiliar. Multumesc!!