doinita mihai

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
domnita

doinita mihai

Post by domnita » 02 Jun 2016, 19:25

Buna ziua. Intampinam greutati in a intra in posesia dreptului de proprietate pe care-l avem prin Legea 18/1990 ; Am trimis in timp util cererea de intrare in posesie ca mostenitori ai parintilor/ bunicilor : exemplu CHITEALA NECULAI ( loc Padureni com Dobarceni jud Botosani ), MIHAI GHEORGHITA din com Dobaeceni jud Botosani, si am depus la Primaria Dobarceni jud Botosani Adeverinta de improprietarie a lui MIHAI PETREA (PETRU ) eliberata de Arhivele statului din Botosani.
Titlurile de proprietate au fost emise catre doi mostenitori, si nu reusim sa desfacem aceste titluri si sa intram fiecare mostenitor in posesia dreptului de mostenire.Precizez ca am fost obstructionati de a intra in posesia dreptului de proprietate si a dreptului de a depune cerere pentru obtinerea Rentei viagere atat din partea detinatorului de Titlu de proprietate [ LIVAN GETA ], [ MARINIUC DIDINA ] cat si din cauza PRIMARIEI BOTOSANI. CE NE SFATUITI SA FACEM ???, avem dosar pe rol 631/297/2016 la JUDECATORIA SAVENI , jud BOTOSANI, termen 27 06 2016
Va multumim, anticipat. domnita

Post Reply