Poprire salariu
Poprire salariu
Buna ziua! Fostului meu sot i s-a facut poprire pe o treime din salariu pentru recuperarea unui credit pe care nu l-a mai putut plati. Luna aceasta si-a dat demisia de la locul de munca si a ales sa lucreze in strainatate. Pentru ca el sa nu ramana in continuare cu ratele intarziate,tatal meu a mers la banca si a virat in contul executorului judecatoresc ,specificand si numele fostului sot, exact aceeasi suma de lei care i se retinea pana acum lunar fostului sot din salar. Acum a sosit o instintare din partea executorului ca tatal meu nu are dreptul de a depune bani in numele sotului meu . Intrebarea este de ce nu e posibil acest lucru si ce ar fi de facut in continuare pentru a putea fostul sot sa isi plateasca datoria .Mentionez ca el nu detine nici o proprietate,nu are pe numele lui nici un apartament si nici un buna. Multumesc anticipat!
Re: Poprire salariu
Nu mai puteti depune banii in rate, ci suma integrala compusa din debit + penalitati + onorariul executorului. Puteti sa formulati contestatie la executare pentru prescriptie, perimare etc.