Rectificare Carte Funciara

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Rectificare Carte Funciara

Post by Guest » 23 Feb 2016, 12:53

Buna ziua,
Ma aflu in imposibilitatea de a face succesiunea dupa defunctul meu tata din pricina diferentelor de suprafata intre Titlul de Proprietate si inscrisurile din Cartea Funciara. Inaintea emiterii Titlurilor de Proprietate s-au facut masuratori ale proprietatilor colectivizate atat pe teren, cat si din aer, la aceasta actiune participand toti fostii proprietari, mostenitorii acestora, comisii din partea Primariei si Prefecturii. Proprietatile mentionate se situeaza in Jud. Caras-Severin, iar notarul care mi-a eliberat Certificatul de mostenitor m-a sfatuit sa ma adresez instantei pentru actiunea de rectificare CF; ceea ce am si facut incheind doua contracte de reprezentare cu un avocat din Caransebes. Din anul 2012 ma tot judec! am achitat in avans avocatei taxele de reprezentare, precum si contravaloarea expertizelor efectuate. Masuratorile pe teren efectuate de expertul desemnat sunt identice cu cele din Titlul de Proprietate, insa instanta continua sa solicite declaratii ale asa-zisilor proprietari tabulari cu care terenurile mostenite se invecineaza, persoane care sunt decedate. Am intrebat cateva personane specializate despre sansele de reusita ale demersurilor mele in instanta si mi-au spus ca am fost sfatuita gresit, ca actiunile intreprinse n-au sens... As dori sa stiu ce pot sa fac in continuare pentru a rezolva situatia si rectifica inadvertentele intre script si realitatea masurata pe teren? Instanta n-a facut altceva decat sa-mi manance timpul si banii, unde mai pui ca avocata nu-mi raspunde la telefon, email si n-are timp sa vorbeasca cu mine, desi am facut trei drumuri pana la Caransebes doar sa vorbesc cu ea, eu fiind din Bucuresti.
Orice sugestie venita din experienta dumneavoastra mi-ar putea fi de folos, cu recunostinta,
Gratiela Buru

Post Reply