Sala de fitness in bloc de locuinte

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

Sala de fitness in bloc de locuinte

Post by Guest » 25 Jan 2016, 11:50

Buna ziua,
Va scriu pentru a va cere un sfat pentru rezolvarea urmatoarei probleme: locuim in Bucuresti, Str. Buzesti, Nr.61, Bloc A6, et. 1, Ap.2 (Piata Victoriei). In anul 2014 ni s-a cerut acordul pentru functionarea in apartamentul de deasupra noastra a fimei Intense X Body Studio mentionindu-se faptul ca activitatea firmei consta doar in practici de electrostimulare fara sarituri, alergari sau alte exercitii fizice care sa provoace disconfort fonic. De asemenea ni s-a spus ca se utilizeaza si o muzica feng-shui in surdina pentru relaxare.
Dupa ce ne-am dat acordul scris am constatat ca de fapt se intimpla exact ceea ce au spus ca nu se va intimpla: persoane supraponderale care sar pe loc, alearga, muzica de discoteca data la maximum (pentru ca "asa prefera unii clienti").
Pe linga acest inconveninete datorita faptului ca se fac n dusuri pe zi si se foloseste masina de spalat continuu (prosopapele, echipamentele si restul fiind spalate in apartament) la 2 -3 luni ne inunda tavanul de la baie.
Orice incercare de rezolvare amiabila nu a dat nici un rezultat. De asemenea mustrarile scrise ale administratorului blocului nu au adus nici o ameliorare a situatiei.

Daca am semnat acest acord pentru ca am fost mintiti in ceea ce priveste activitatea firmei, nu exista nici o cale de rezolvare?

Va multumesc mult.

Cu stima,
Daniela Andries
Tel: 0721 292 692

Post Reply