proces penal in plata.
proces penal in plata.
buna ziua lucica in calitate de reprezentant legal al minorului ilie ionut marius doresc sa stiu copilul la varsta de 10 ani a fost violat de un minor cu varsta de16 ani si in urma procesului instanta orasului zimnicea prin sentinta judecatoreasca sedinta camara de consiliu de 30 .06.2015.a decis ca inculpatul sa dea daune morale in suma de 10000lei.partea responsabila a inculpatului.partea responsabila a inculpatului este in spania lucreaza .la data de 3 noiembrie 2015 .suma de 500 euro din care sa oprit din ia comisionul bancar .am ridicat de la banca am primit suma 2.134 ron adica(doua mii o suta treizeci si patru,00).iar la data de 10 .12.2015. a mai trimis suma de 7oo euro din care sa oprit comisionul bancar si am primit suma 2.941,30.lei.si asi dori sa stiu dupa calcul dv dupa aceste date cit mai ramune in plata ia partea responsabila mi a facut calcul in euro .si spune ca in euro sa facut suma platita de 1200 euro.si asi dori ca dv sa imi raspundeti dupa lege partea responsabila trebuie sa imi dea daunel in euro sau in lei.si asi dori ca dv sa imi raspundeti cit a mai ramas in plata dupa calcul dv facut dupa datele pe care vi le am scris .va multumesc mult cu stima si respect.