actiune in constatare

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
medchi

actiune in constatare

Post by medchi » 27 Dec 2015, 21:03

In Iunie 2013 am fost victima unui accident de munca prin agresiune(agresorul a primit NUP prin rezolutia Parchetului pt schizofrenie) ,am fost operat de 2 ori, totalizind 90 zile ingrijiri medicale.Am chemat in judecata unitatea angajatoare (CIM din 1995)si managerul din acea perioada,pentru repararea prejudiciului de venituri nerealizate(am si un PFA) si daune morale.Hotarirea Tribunalului
Complet: C6F LM civil
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului...(fost manager). Respinge acţiunea ca fiind formulată împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală pasivă. Respinge acţiunea formulată în contradictoriu cu pârâtul ...(unitatea angajatoare) ca nefondată...... Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, ... In aceasta situatie in apel cum pot actiona,Din Legea 319/2006 art.6 punc1,2,3-art.44,Codul muncii art171,174,253,etc,angajatorul-managerul are responsbilitati pentru neluarea de masuri privind paza institutiei ce ar fiputut preveni agresiunea,neindetificarea riscului de agresiune,etc .Va rog urgent solutii-sfaturi.

Post Reply