" legea contractelor"
" legea contractelor"
seful mi-a spus ca prin 2003 a aparut o lege, hotarare a contractelor in care este prevazut cam ce trebuie sa cuprinda, in mod obligatoriu un contract, ca trebuie sa existe un registru de evidenta a contractelor, etc. oare chiar exista ca eu nu am auzit de asa ceva????????
vreau sa va spun ca garda financiara ia foarte in serios aceasta lege, cica a fost la o firma si a verificat daca platile s-au facut exact la termenul scadent prevazut in contract si daca, in caz contrar, s-au calculat penalitati de intarziere; la mine la firma nu se calculaza penalitati , asa ca daca vine garda .............????
Re: " legea contractelor"
Sant instructor auto si in 2009 in decembrie mi-am suspendat temporar activitatea de persoana fizica autorizata la Reg.Comertului .Am incheiat cu fiecare cursant "contract de prestari servicii pentru pregatirea practica".Intrebarea mea este ca daca pot,.. sau de fapt sant obligat sa ma achit de obligatiile asumate in contract(efectuarea integrala a orelor de conducere) ,cum de fapt ar fi normal,chiar daca mi-am suspendat activitatea???
V-as ruga sa-mi specificati concret si legea care reglementeaza aceste obligatii.
Va multumesc anticipat
Cu stima
V-as ruga sa-mi specificati concret si legea care reglementeaza aceste obligatii.
Va multumesc anticipat
Cu stima