" legea contractelor"

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
tantza

" legea contractelor"

Post by tantza » 10 Jun 2005, 10:18

seful mi-a spus ca prin 2003 a aparut o lege, hotarare a contractelor in care este prevazut cam ce trebuie sa cuprinda, in mod obligatoriu un contract, ca trebuie sa existe un registru de evidenta a contractelor, etc. oare chiar exista ca eu nu am auzit de asa ceva????????

croc

Post by croc » 10 Jun 2005, 10:49

legea 469/09.iulie 2002 privind unele masuri pentru intarirea disciplinei contractuale

WOTAN

Post by WOTAN » 10 Jun 2005, 10:52

Nu exista o lege sau orice act normtiv in aceasta privinta sau eu nu am cunostinta de ea ... am intrebat si eu colegii de breasla si au spus ca nu au cunostinta de asa ceva ... am sa mai sap in acest sens.

WOTAN

Post by WOTAN » 10 Jun 2005, 10:53

merci croc ... raman dator

croc

Post by croc » 10 Jun 2005, 11:19

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

este modificata prin legea 647/2002

dar eu nu am citit despre registru;
si chiar ma intereseaza problema asta; este deci obligatorie numerotarea si inregistrarea separata a contractelor?

Scorpion

Post by Scorpion » 10 Jun 2005, 11:31

Art. 3 alin. 2 Legea 469/2002 modificata "Partile contractante vor organiza evidenta obligatiilor de plata pe scadente, potrivit contractelor"
ADI

tantza

Post by tantza » 13 Jun 2005, 11:44

vreau sa va spun ca garda financiara ia foarte in serios aceasta lege, cica a fost la o firma si a verificat daca platile s-au facut exact la termenul scadent prevazut in contract si daca, in caz contrar, s-au calculat penalitati de intarziere; la mine la firma nu se calculaza penalitati , asa ca daca vine garda .............????

Tibi64

Re: " legea contractelor"

Post by Tibi64 » 06 Jan 2010, 21:00

Sant instructor auto si in 2009 in decembrie mi-am suspendat temporar activitatea de persoana fizica autorizata la Reg.Comertului .Am incheiat cu fiecare cursant "contract de prestari servicii pentru pregatirea practica".Intrebarea mea este ca daca pot,.. sau de fapt sant obligat sa ma achit de obligatiile asumate in contract(efectuarea integrala a orelor de conducere) ,cum de fapt ar fi normal,chiar daca mi-am suspendat activitatea???
V-as ruga sa-mi specificati concret si legea care reglementeaza aceste obligatii.

Va multumesc anticipat

Cu stima

Post Reply