Fostul concubin a intrat cu 2 persoane necunoscute in casa m

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Mama

Fostul concubin a intrat cu 2 persoane necunoscute in casa m

Post by Mama » 26 Dec 2015, 20:24

Buna seara sunt o mama disperata si am avut o relatiè de concubinaj din urma careia avem o fetita un varsta de 4 ani,relatia noastra s-a rupt in urma cu 3 ani in urma datorita faptului ca m-a inselat si a continuat zilnic cu bautura ramanand in urma cu datorii la la asociatie si prin alte multe datorii la care nu mai puteam face fata ,dupa ruperea relatiei eu l-am lasat in continuare sa stea in casa pentru binele copilului pt a nu-i lipsi figura paternala,vazand ca nu mai faceam fata la datoriile si la problemele acumulate,m-am hotarat ca sa plec in strainatate sa muncesc Sì sa pot iesi din toate datoriile,el ramanand in continuare in casa.In tot timpul acesta am trimis lui bani ca sa plateasca datoriile si a avea grija de copii. el in tot acest timp a continuat cu bautura si a-mi lua fetita cu el prin bodegi si facand mai multe datorii si probleme Vazand ca continua de a merge prin baruri cu fetita si la tot atatea insistente Ale mele si altor persoane c'è il cunosteau, am decis sa ma intorc in tara si sa-i vorbesc si sa-i zic ca asa nu se poate merge inainte caci copilul nu invata nimic bun din ceea c'è face si i-am zis ca e cazul sa-si caute alt loc sau alta casa unde sa mearga. El a gasit unde sa mearga si A parasit locuinta,dupa 2 zile mi-a venit la usa sa vada fata dupa care l-am lasat si nu i-am interzis. Dupa 2 ore in aceeasi zi m-
a sunat zicandu-mi ca ajunge in 5 minute sa-i aduca un cadou fetite, la care am acceptat,cand a ajuns la usa,i s-a dat drumul la usa si a intrat impreuna cu alti 2 barbati care m-Au blocat si m-Au tinut de maini smulgandu-mi fata cu forta din bratele mele si fugind cu ea pe scari.dupa plecarea lor am sunat imediat la politie si am ajuns la sectie sa dau declaratie.Politia a dat de urma lui si a fetitei si l-Au adus si pe el la sectie farà fata.Dupa toate astea politia nu a putut face nimic pt a reale fata si nu au luat nici masuri in aflarea si depistarea celor alte doua persoane necunoscute mie. Ati putea va rog face ceva a ma indruma la c'è Pot face pt a reavea fata inapoi? Va rog ajutati-ma

Post Reply