model cerere apel hotărâre civilă
model cerere apel hotărâre civilă
Foștii proprietari au desființat un mic perete și ușa de la cămară pentru a mări bucătăria. Eu nu am fost atent și în urma unei reclamații, m-am trezit cu citație de la poliția locală. M-am prezentat cu documentele casei și acolo mi-au arătat că releveul nu corespunde cu realitatea din teren. Am plătit amenda contravențională, deși le-am explicat că habar nu am de aceste lucruri, nu am găsit înțelegere. Mi-au dat și un termen de intrare în legalitate. Dată fiind starea mea de sănătate, nu am avut timp să merg la primărie pentru certificat de urbanism, certificat de construire și alte zeci de avize necesare. Am apelat la o persoană fizică autorizată de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară care a întocmit documentația tehnică necesară actualizării informațiilor tehnice din cartea funciară și a Releveului apartamentului. Dosarul cu documentația tehnică și declarația notarială pentru documentație cadastrală au fost depuse la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sector. Am primit un Extras de carte funciară pentru informare cu situația actuală, de asemeni un nou Releveu care reflectă realitatea din teren. Pentru că nu am fost la poliția locală, să-i informez, la termenul fixat că am pus la loc ușa și peretele de 1,5/1,5 m, pe care repet, nu eu le-am dat jos, m-au acționat în instanță. Avocatul meu în loc să prezinte documentele de care am vorbit anterior, a atacat procesul-verbal. Am pierdut în prima instanță. Acum trebuie să fac o cerere de apel. Vă mulțumesc pentru sprijin.
Re: model cerere apel hotărâre civilă
In faza apelului, depuneti documentația tehnică și declarația notarială pentru documentația cadastrală ce au fost depuse la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sector, precum si extrasul de CF si RLV, cu situatia actuala. Nu exista un model de apel pentru cazul dvs., pentru a formula un apel cu sorti de izbanda, este foarta importanta analiza documentatiei de catre un avocat si emiterea unei opinii intemeiate.