constructie gard

Discutii privind procedura civila
Post Reply
karaa

constructie gard

Post by karaa » 13 Nov 2015, 15:07

Buna ziua!
Va rog,daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat cu privire la constructia unui gard.
Socrul meu a mostenit in urma decesului parintilor o patrime (au fost 4 frati) din terenul pe care se afla casa parinteasca.(undeva la tara)Unul dintre frati a cumparat partile de mostenire de la ceilalti doi frati astfel ca in momentul actual exista doar doi propietari :socrul meu cu o patrime si un frate al lui cu 3 patrimi.Latimea terenului socrului meu e de 3,8m.Prin 2004 ,socrul meu a construit pe terenul lui o casa de 3 metri latime lasand doar .08 de centimetri distanta pana la propietatea fratelui .Intre propietati nu a existat niciodata un gard despartitor , au existat doar niste acorduri verbale ca nu se va construi niciodata un gard intre ei .Casa are autorizatie de constructie de la primarie si planul casei este facut tot de un arhitect dat de primarie.Casa e construita cu ferestrele spre propietarea fratelui (pe partea cealalta casa e pusa deja pe razorul vecinului -cu acordul lui).In momentul de fata relatiile intre frati au degenarat si fratele socrului meu vrea sa faca un gard de tabla inalt de doi metri la .80 de centimetri distanta de ferestrele casei (la limita propietatii lui)
Intrebarea e:exista vreo cale legala de a impiedica constructia gardului la o distanta asa de mica ?Sau din alt material si de o inaltime mai mica?
VA multumesc

Post Reply