recuperare pensie intretinere si cheltuieli judecătorești
recuperare pensie intretinere si cheltuieli judecătorești
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi legate de recupererea pensiei de intretinere si a cheltuielilor de judecata.Dupa doi ani de zile de judecata cu tatal fetitei,respectiv din 2013 am castigat in instanta recunoasterea paternitatii intrucat tatal a refuzat de buna voie acest lucru ,obligarea acestuia la plata pensie de intretinere din salariul mimim pe economie deoarece a declarat ca nu are un loc de munca dar si plata cheltuielilor de judecata (a testului de paternitate si onorariul avocatului ce ma reprezentat).Problema e urmatoarea:este recasatorit,si a mutat domiciliul de la parintii lui la actuala sotie,si a schimbat nr de telefon, deci pur si simplu nu pot lua legatura cu el pentru ai aduce la cunostinta decizia instantiei.Locuim in orase diferite,la distante destul de mari,nu l pot cauta personal,chiar si atunci cand îi stiam nr de telefon refuza orice dialog cu mine,de pensie pentru copil ce sa mai zic.Am doua luni deja de cand am primit decizia instantei, i am trimis chiar si o scrisoare de instiintare pe vechea lui adresa cu confirmare de primire cu gandul ca se va achita de datorie dar nici un semn.Unde..la cine il pot reclama pentru acest refuz total si nejustificat al lui de a plati pensia datorată? Este evident pentru mine ca si cauta mijloace de a se sustrage acestei decizii legale,si sint sigura ca stie deja de aceasta hotarare judecatoreasca ce s a pronuntat in favoarea mea .