trafic de influenta
trafic de influenta
Stimata redactie am decis sa apelez la dumneavoastra in disperare de cauza. Am pierdut un proces fara drept de apel .Detin o suprafta de 2600 mp conform titlului de proprietate in momentul in care am fost sa fac cartea funciara mi sa spus ca defapt la fata locului nu exista decat o suprafata de 2300mp deoarece vecinul meu facuse carte funciara inaitea mea si nu masurase corect iar eu ramaneam decat cu 2300mp (este un teren arabil fara gard sau delimitare) mi sa spus ca singura cale sa imi recuperez terenul este in instanta .Am deschis proces in vederea recuperari terenului meu si surparea carti funciare a vecinului meu. Fiind o suprapunere de teren tot ce trebuia sa faca vecinul meu era sa sa deplaseze 3m deorece exista teren in marginea tarlalei din cauza ca terenul nu fusese masurat corect. Am chemat un expert la fata locului care a dedus ca intradevar terenul meu de 300mp nu exista dar ca vecinul meu nu este intrat pe terenul meu. in urma acestuia instanta a hotarat ca eu sa raman cu 2300 mp . in conditile in care toate cele 10 parcele din tarla au 2600mp. iar eu sunt singurul care a ramas cu 2300 mp . in coditile in care nu trebuia decat o remasurare de tern si punera in poseseie a suprafeti coresunzatoare . iar in momentul de fata procesul sa terminat fara ca eu sa am drept de recurs . mentionez ca eu sunt plecat in franta si nu pot umbla prin tribunale iar terenul este al tatalui meu care are handicap (este in scaun cu rotile in urma a 5 operati la cap) iar mama este suprvehetoarea tatalui meu si are grave probleme de sanatate in urma pierderi procesului pe care eu urma sa imi_ construiesc o casa, terenul fiind in marginea satului. Iar acum vecinul meu a depus un recurs prin care solicita ca eu sa ii platesc cheltuielile de judecata .întrebarea mea este daca exista o cale sa atac hotarea judecatoreasca fara drept de apel ? Va rog sa ma ajutati ca sincer eu nu am nici o solutie necunoscând legile si neavând cunostinte in domeniu mentionez ca cred ca am pierdut procesul si din cauza avocatului meu care nu cred ca sa facut datoria eu neputanduma prezenta la proces . am depus o plangere la procuratura la sfatul noului meu avocat (plangerea este depusa de 6 luni ) si nu am primit nici un raspuns pana la momentul de fata . mentionez ca cel prat lucreza in polite si acum am fost chemat de catre avocat sa imi spuna ca trebuia sa ii spun ca paratul lucreza in politie si daca stia din=naite el nu se baga . cred dar nu am nici o dovada ca partul se foloseste de trafic de influenta din cauza functiei pe care o detine in conditile in care legea ar trebui sa fie in favoraea mea . am ajuns la concluzia ca daca ai o functie legea nu mai conteza si nu pot face nimic chiar daca am dreptate. dumnevstra ce ma sfatuiti sa fac ? pot contacta dna char daca nu am nici o dovada?