grile2005/ variante posibile

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
cristina250

grile2005/ variante posibile

Post by cristina250 » 08 Jun 2005, 19:30

Suzati dar nu este interesat niciunul dintre voi cate variante posibile exista anul acesta la grila? :?

mariusms

Post by mariusms » 08 Jun 2005, 20:11

Mai bine sa nu stii. Asta ca sa nu-ti faci idei preconcepute si sa inveti in functie de modalitatea concursului. :lol:

innuenda

Post by innuenda » 08 Jun 2005, 20:21

Din cate stiu eu nu s-au dat niciodata detalii de genul asta. Daca s-ar fi dat, ne-ar fi spus si despre proba a doua ca nu consta doar in "rezolvarea unor spete", ci in rezolvarea a 4 spete (civil,penal,pr.civila,pr.penala) sau a 2 spete (cu elemente combinate de dr. material si procesual, la civil si penal). So...Probabil vor fi ca si anul trecut: cu una sau cu 2 variante de raspuns. Dar nu este decat o supozitie.

SORINUTA

Re: grile2005/ variante posibile

Post by SORINUTA » 09 Jun 2005, 07:08

cristina250 wrote:Suzati dar nu este interesat niciunul dintre voi cate variante posibile exista anul acesta la grila? :?
Mie una mi-e putin teama ca nu va fi ca anul trecut cu una sau 2 ci si cu 3 sau cu 4 variante sau nici o varianta corecta. Nu stiu de ce cred asa. poate pt. ca a scazut media de la proba a doua la 7. Vom vedea ce va fi. Teoretic, cine invata stie. Dar in grile pot fi multe capcane.......

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 09 Jun 2005, 09:51

Din surse cat de cat sigure, am inteles ca vor fi 7 spete. Nu stiu de ce nu8,6,9..pur si simplu 7. Dar nu bag mana in foc pt informatia asta :)
Cat despre variantele posibile, cred ca pot fi una, doua, trei etc, insa nu cred ca se poate ca nici un raspuns sa nu fie corect.

anda2happy

Post by anda2happy » 09 Jun 2005, 12:10

oare se va afla ceva oficial :?: si ma refer cu mai mult de 2 minute de a incepe examenul :grin:

SORINUTA

variante posibile

Post by SORINUTA » 09 Jun 2005, 13:06

roxanagalateanu wrote:Din surse cat de cat sigure, am inteles ca vor fi 7 spete. Nu stiu de ce nu8,6,9..pur si simplu 7. Dar nu bag mana in foc pt informatia asta :)
Cat despre variantele posibile, cred ca pot fi una, doua, trei etc, insa nu cred ca se poate ca nici un raspuns sa nu fie corect.

Cum sa nu se poata cu nici o varianta? Pana acum 2 ani erau intrebari cu 1,2,3 sau 4 raspunsuri posibile. Acum de ce sa nu se poata? La urma urmelor, trebuie sa fim pregatiti pt. orice.......

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 09 Jun 2005, 16:02

dupa cum ai scris si tu, erau 1,2 ,3 ,4 variante posibile, dar nu si "nici una dintre variante nu este corecta" :grin:
oricum cred ca o sa ne spuna asa ceva inainte de a incepe examenul, dar ce folos? asta nu inseamna ca iti si spune intrebarile la care nici o varianta nu este corecta. :lol:

Post Reply