De patru ani, fratele meu şi-a adus o "piţipoancă" în casa părinţilor mei, unde locuiesc şi eu, totul a fost bine la început, dar de când mama mea a suferit un accident la picior, acesta "piţipoancă" şi-a schimbat total atitudinea. A început să-l întoarcă împotriva mea pe fratele meu. Cât timp mama a fost internată în spital, s-a îmbolnăvit şi tatăl meu, această femeie a început să spună lucruri urâte la adresa mea.
De vreo câteva luni a murit şi mama mea şi deodată, această femeie crede că i se cuvine ceva deoarece a "muncit" şi îl forţează pe fratele meu să se căsătorească cu ea pentru a pune mâna pe bunuri. A început să facă scandal din orice şi începe să-mi spună că i se cuvine tot ce a muncit aici.
Ei stau fără să plătească impozite, înainte eu plăteam impozitele cu mama mea. Cei doi se ocupă de îngrijirea animalelor pe care le-au găsit aici de la părinţi şi-mi scot ochii că mi-au dat, însă nu am luat nimic, niciodată de la ei.
Problema stă în felul următor, cum pot scăpa de această nebună că îmi face viaţă calvar şi fratele meu se comportă în ultimul hal cu mine. Acesta individă îl manipulează şi îl întoarce împotriva mea din orice lucru.
Succesiunea încă nu s-a făcut, însă ea s-a încălecat pe tot, eu stau doar într-o camera, ei stau în mai multe camere.
Va rog frumos să-mi spuneţi ce aş putea face să scap de această femeie că m-am îmbolnăvit cumplit. Voi reveni cu detalii dacă este nevoie.
Edit: Am uitat să adaug, mama mea mi-a făcut în timpul vieţii, donaţie, o bucată de teren. Intră această bucată de teren la împărţire?
Nebuna psihic si manipulatoare + succesiune