ipoteca

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
allamari

ipoteca

Post by allamari » 02 Jul 2015, 11:46

Buna,as dori un sfat,in 2007 sotul meu si-a cumparat un apartament cu credit ipotecar ipoteca punand pe acest apartament,el fiind singurul proprietar (noi nu eram impreuna in aceea perioada) in 2010 ne-am casatorit si eu mi-am schimbat domiciliul la aceasta adresa.In 2011 sotul a ramas fara munca (el muncind in Spania) si negasind alta munca ne-am intors in tara ,avand si un copil mic nu ne puteam descurca doar cu somajul lui.Pana in 2012 a platit rata la banca dupa aceea nu a mai putut pt ca era 500 de euro rata.Noi acuma suntem in Italia dar muncesc numai eu,el munceste putin asa cand gaseste .Eu aici mi-am facut un credit si banii i-am trimis in tara in contul meu care il am dinainte de al cunoaste pe sotu,dar la acest cont este imputernicit si el.In acest cont primesc si alocatia copilului.Intrebarea mea este: poate banca sa-mi puna sechestru pe contul meu daca sotul este imputernicit la acest cont si eu am domiciliul la apartamentul ipotecat ?

Consuela Scarlat

Re: ipoteca

Post by Consuela Scarlat » 03 Jul 2015, 09:52

Buna ziua,
Din cate inteleg nu aveti nici calitate de girant , nici de codebitor, astfel incat banca nu are nici un temei sa puna poprire pe contul dumneavoastra, chiar si in conditiile in care sotul este imputernicit

Post Reply