Penalitati aiurea
Penalitati aiurea
Buna seara. Am si eu o nelamurire. Mi-am deschis o firma de lemn si am inceput sa fac lemn paletizat. Am colaborat cu un om din bucuresti foarte bine pana cand ''mi-a bagat pe gat'' o sa masina de despicat. Prostia mea a fost ca am semnat un contract cu el ca eu fac pe luna martie 152 de paleti si eu nu am facut niciunul si el mi-a pus penalitati,adica eu am platit acei 152 de paleti pe care nu i-am facut. In luna aprilie trebuia sa fac 200 de paleti si am facut doar 14 si pana la 200 eu i-am platit. (ceea ce cred eu ca e o porcarie). Am toate email-urile cu toate mesajele noastre si contractele. Va pot trimite pe email contractele pe care eu le-am facut cu el si calculul penalitatilor,cum le-a calculat dumnealui. Pana in luna octombrie am continuat asa,ajungand la penalitati de 18 mii de euro in 8 luni. In decembrie ma da in judecata,motivul fiind ''abuz de incredere''. Deci,eu am la el 9 mii datorie,bani pe care el mi i-a dat si (bani cinstiti) si penalitatile de 18 mii de euro. Ajungand undeva pe la 26 de mii de euro (datorii + penalitati) . In urma unei convorbiri telefonice am cazut de comun acord sa-i dau 18 mii de euro din 26,1000 de euro in fiecare luna si am facut un contract la notar. Prostia mea a fost ca acest contract l-am facut pe persoana fizica. Deja i-am dat 3 mii de euro si mi-e foarte greu...(18 mii de euro sunt bani,nu am de unde dintr-un salariu de 2500 de lei sa pun in fiecare luna 1000 de euro). Daca eu incetez sa nu-i mai dau bani si ma da in judecata,ce pot pati? M-am gandit sa-i dau doar acestia 9 mii de euro si penalitatile sa nu i le mai platesc,ce spuneti? MOTIVUL MEU AR FII URMATORUL : MASINA NU A PRODUS! si chiar nu a produs.
Re: Penalitati aiurea
Inteleg ca aveti un dosar penal pe rol, pentru abuz de incredere. Ati fost invitat la audiere? In ce faza a cercetarii penale sunteti?
Re: Penalitati aiurea
Pai,el și-a retras plângerea pentru ca am căzut de comun acord la o suma de 18.000 si,și-a retras plangerea