Buna ziua, o intrebare.

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
AlexPop1

Buna ziua, o intrebare.

Post by AlexPop1 » 23 Apr 2015, 18:07

Buna ziua, as avea nevoie de cateva sfaturi. In luna februarie prietena mea si-a bagat preavizul de la locul de munca, l-a indeplinit, apoi a plecat. Cand a mers la locul de munca sa-si ceara drepturile salariale, angajatorul i-a raspuns sec " Ce bani? " . Trebuia sa mai ia banii pe o luna intreaga. Am depus o plangere la Fortele de munca Cluj-Napoca, iar de acolo ne-a trimis un raspuns cum ca angajatorul nu face dovada, la data controlului, platii drepturilor salariale, prin nici un document justificativ.
Vreau sa specific clar, nu dorim razbunare, vrem doar sa i se dea banii pentru munca depusa.
Avem vreo sansa sa castigam daca il actionam in instanta?

Multumesc,
Pop Alex

lina

Re: Buna ziua, o intrebare.

Post by lina » 27 Apr 2015, 22:58

Bineinteles.Daca aveti si confirmarea ITM-ului ca angajatorul nu a facut dovada platii....aveti sanse numai sa va inarmati cu multa rabdare si nervi de otel.ITM-UL nu a amendat societatea?ITM-ul nu a dispus ca angajataorul pana la o anumita data sa va dea banii?

Valentina Raducan

Re: Buna ziua, o intrebare.

Post by Valentina Raducan » 15 Apr 2016, 10:35

Buna ziua,am o nelamurire.In cazul in care eu trebuia sa iau salariul de exemplu in data de 15 ,nu l-am primit primind ca raspuns „asteapta sa incasam ,discutam maine” iar eu urmatoarea zi inaintez notificarea de incetare a contractului si tot nu primesc salariul ce este de facut?
Multumesc anticipat!

Post Reply