Buna ziua,
Am o mare problema: In urma cu cinci ani mi-am achizitionat un imobil la o valoare si in urma evaluarii facute de BRD in suma de 39000 euro. Pana aici nimic nou, insa acum am fot mutat in alt oras si mi-am gasit un cumparator care ar vrea sa-l ia el. De aici nebunia: nu poate sa-l achizitioneze prin prima casa decat la aceeasi banca, deci tot la BRD, pt ca ar fi o ipoteca de grad doi iar fnmimm nu accepta asa ceva(fapt care nu este stipulat niciunde), si l-ar putea lua numai prin preluare de credit. Bun, am fost deacord sa pierd toate retaele de pana acum si toara investitia din el (centrala pe gaza si aer codnitionat....plus mobilat complet de nou) insa mai nou noii evaluatori, pt ca si pt noul cumparator ii trebuie noi evaluatori i-au dat o valoare apartamentului de 32000 iar eu in banca mai am de plata 34000. Deci, cum sa fac? Adica pt o preluare de credit ei ii evalueaza mai putin un imobil iin care s-au facut si investitii????
Deci eu momentan am platit cinci ani 210 euro pe luna si inca nu am ajuns la valoarea apartamentului???? Eu nu mai pot plati, am fost muatat in interesul serviciului si doar am vrut ca ale mele viitoare rate sa fie platite de noul cumparator iar apartamentul sa fie pe numele lui insa se pare ca si acum trebuie sa vin cu banii de acasa????
Va rog mult dati-mi sfaturi. Nu mi se pare corect, eu daca nu mai platesc pierde si banca si statul...vreau doar sa fie bine si uite cum ne aduce statul roman!!!
Multumesc anticipat!
Imposibilitate vanzare imobil achizitionat prin prima casa