expropriere

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

expropriere

Post by Guest » 03 Apr 2015, 14:43

Buna ziua,
Locuiesc in Constanta. De aproximativ 2 ani sunt in proces cu statul roman. Am fost expropriat pentru constructia centurii ocolitoare Constanta.

Dupa cum banuiti deja putem sa citim in loc de cuvantul "expropriat", abuzat sau jefuit,..

Terenul in cauza se afla la intersectia acestei centuri cu soseaua portului. APC Constanta care a construit soseaua portului in acelasi timp cu CNADNR centura m-a despgubit corect conform cu evaluarile zonei 33 Euro. In schimb CNADNR mi-a oferit pretul din grila notariala 4 Euro/m, cu toate ca instanta m-a pus sa fac in acesti 2 ani doua evaluari care bineinteles sunt situate in vecinatatea a 30 Euro.

Pe scurt terenul valoreaza in jur de 30 Euro conform cu o multitudine de evaluari, eu am vandut la 33Euro, acelasi lot iar nenorocitul de stat roman vrea sa-mi bage pumnul in gura cu 4 Euro (acordat de instanta).
Mentionez ca am acest teren de aproape 15 ani, deci nu l-am cumparat ca sa fac afaceri cu statul roman, cum se practica cu cei care au informatii despre un obiectiv ce urmeaza a fi construit si sa profite.

Ce se poate face in acest caz?

Multumesc

PS Bineintele ca nu e numai cazul meu ci a multor propietari din zona Agigea.
Oare de ce este bataia asta de joc?

Post Reply