Executare silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Ilie Panait

Executare silita

Post by Ilie Panait » 30 Mar 2015, 21:22

Buna ziua!

In urma unui credit bancar acordat de BCR in 25.10.2007, pe care din diverse motive familiale nu l am mai putut achita, am fost anuntat de catre o societate de executori judecatoresti ca mi se va face poprire de 1/3 pe orice venit incasat, atat mie cat si codebitorului, in speta, tatal meu caruia urmeaza sa i se retina din pensie. Mentionez ca in afara debitului pe care habar nu am cum de au ajuns la acea suma, mai trebuie sa achit cheltuieli de executare in valoare de 1550 lei. Interesant este ca societatea respectiva de executori nu mi a oferit dreptul celor 5 zile pt a contesta cheltuielile de executare, atat documentele cat si hotararea instantei de incuviintare pt executare silita din data de 03.11.2014 mi a sosit la 5 luni de la pronuntare. As dori sa stiu ce se poate face tinand cont de cele amintite si mai ales ca ultima factura pe care am platit-o a fost in data de 20.12.2011 in contul celor de la Kruk.
Multumesc !

legisperitus

Re: Executare silita

Post by legisperitus » 30 Mar 2015, 23:33

Buna ziua

Ati putea verifica existenta unor clauze abuzive in contract, clauze care, odata anulate, pot reduce semnificativ cuantumul sumei pe care o aveti de achitat.

Practic, fata de dispozitiile legale, apreciez ca puteti contesta cuantumul creantei, in acest sens urmand a va adresa instantei cu o contestatie la executare prin care sa solicitati lamurirea intinderii titlului.

mikimanea

Re: Executare silita

Post by mikimanea » 20 Apr 2015, 14:35

Contestatia la executarea se timbreaza la valoarea debitului contestat,multa atentie!!!!

Post Reply