REFUZ BANCA ELIBERARE BANI

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
CRISTIANSORIN30

REFUZ BANCA ELIBERARE BANI

Post by CRISTIANSORIN30 » 20 Feb 2015, 18:24

În data de 13.02.2015 m-am prezentat la BRD sucursala Compasului solicitând cota parte de 1/2 care mi se cuvine din depozitul bancar al defunctului Grădinaru Mihail, însoțită de următoarele acte în original:
-Certificat moștenitor Nr. 20
-Hotărârea judecătorească definitivă din data de 30.12.2014 (punere sub interdictie si numirea mea ca tutore, o reprezint in fata tuturor organelor competente, ii administrez bunurile si veniturile).
-Certificat deces
-CI Grădinaru Cristian Sorin
-CI Grădinaru Mihaela
Am primit drept răspuns că nu îmi pot da banii care mi se cuvin decăt după ce aduc de la Autoritatea tutelară Sector 6 o dispoziție de retragere a sumelor moștenite de interzisa judecătorească în urma defunctului Grădinaru Mihail sau un act de partaj.
Menționez că în certificatul de moștenitor este specificat clar cota-parte de 1/2 din suma totală plus dobânzile legale.
Apelez la dumneavoastră deoarece solicitând angajatului bancii o audiență acesta mi-a spus că nu am cu cine să discut.
Având în vedere că mama mea are un hematom subdural cronic care trebuie operat de urgență din cauza refuzului băncii sunt pus în imposibilitatea de a o opera și în același timp de a-i da o șansă la viață.
Vă mulțumesc Grădinaru Cristian Sorin

Leon Carmen

Re: REFUZ BANCA ELIBERARE BANI

Post by Leon Carmen » 21 Feb 2015, 10:23

Interzisa judecatoreasca este mama dvs.?

CRISTIANSORIN30

Re: REFUZ BANCA ELIBERARE BANI

Post by CRISTIANSORIN30 » 21 Feb 2015, 15:43

Doamna avocat cu tot respectul pe care il am pentru aceasta meserie de avocat va atrag atentia ca nu a-ti citit cum trebuie problema mea. Ca atare, un sfat din partea mea cititi cu mare atentie problemele oamenilor atat aici cat si a dosarelor pe care le reprezentati deoarece raspunsul dvs ar fi nul nu numai in cazul meu cat si in alte cazuri. cititi mai cu atentie ceea ce doresc eventualii dumneavoastra clienti. va multumesc pentru intrebarea adresata desi eu cred ca nu are rost .... daca a-ti fi citit cu atentie ceea ce am scris. Sunteti foarte tanara in avocatura mai aveti multe de invatat.

Post Reply