Inainte de aparatia Legii 10/2001 am actionat in instanta Primaria Buzau pentru retrocedarea unui teren ramas liber dupa expropriere>Dupa 2001 terenul a fost notificat ,chiar din aprilie 2001.In 2004-2005 distrigaz vine si instaleaza pe acest teren o conducta de gaz ,desi terenul era notificat cu aprobarea organelor locale .
Va rog sa-mi raspundeti daca este legal sa se instasleze o conducta pe teren notificat .Se justifica ca art.21 din legea 10/2001 (legea initiala din aprilie 2001) nu
exista intterzicerea interventiei pe teren notificat,aceasta a aparut prin modificarea acestei legi.Cu toate ca terenul era chiar inainte de aparitria legii pe rolul
instantelor judiciare.Va rog sa-mi raspundeti care este raspunsul juridic ,in primul rand dupa aceasta lege.In al doilea rand daca art 494 din vechiul Cod Civil se apica in acest caz.Trebuie subliniat ca in cele din urma terenul a fost casigat la Inalta Curte in februarie 2007.El nupoate fi folosit doarece chiar prin mijloc este traversat de o conducta ce ocupa peste 200m.p din totalul de 900m.p.
teren notificat din aprilie 2001 ,instalat conducta de gaz