Bibliografie Magistratura

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
oanna

Bibliografie Magistratura

Post by oanna » 23 Mar 2004, 13:30

S-a discutat si se discuta mult despre examenul de admitere la Magistratura, insa, pana acum, nu am reusit sa gasesc inca nicaieri bibliografia ceruta pentru examenul din octombrie 2003. Ma poate ajuta cineva? :?:

haruka

Post by haruka » 26 Mar 2004, 11:58

salut!
bibliografia pentru examenul la magistratura se afiseaza pe net cu 45 de zile inaintea examenului si atunci cand te inscrii ti se da si un formular cu aceasta bibliografie.in general bibliografia e aceeasi,eu o am pe cea de anul trecut si ma ghidez dupa ea la invatat ptr ca eventualele modificari nu sunt majore.daca vrei pot sa ti-o trimit pe mail.

Napoleon

Post by Napoleon » 26 Mar 2004, 18:16

Consulta www.inm-lex.ro; dar si www.avocatura.com mai atent!

oanna

Post by oanna » 29 Mar 2004, 15:08

haruka wrote:salut!
bibliografia pentru examenul la magistratura se afiseaza pe net cu 45 de zile inaintea examenului si atunci cand te inscrii ti se da si un formular cu aceasta bibliografie.in general bibliografia e aceeasi,eu o am pe cea de anul trecut si ma ghidez dupa ea la invatat ptr ca eventualele modificari nu sunt majore.daca vrei pot sa ti-o trimit pe mail.
Da haruka. Ti-as ramane recunoscatoare daca mi-ai trimite bibliografia de anul trecut. Mailul meu este oana_m18@hotmail.com. Multumesc mult! :roll:

cami2004

Post by cami2004 » 24 Aug 2004, 19:47

As dori si eu bibliografia.Ma poate ajuta cineva?Am cautat mult ,dar n-am gasit-o nicaieri.Daca vrea cineva sa ma ajute (cat mai repede) sa-mi spuna mai precis unde as putea sa le gase43sc sau sa mi le trimita pe sascau_paul@yahoo.com (daca nu cer rpea mult)
Multzumesc anticipat

fira

Post by fira » 24 Aug 2004, 21:37

nu exista o bibliografie anume pentru examenul la INM. Daca te intereseaza tematica o gasesti pe www.inm-lex.ro

Ca o paranteza eu vad un lucru bun in chestia asta (lipsa unei bibliografii de examen)

Post Reply