Bibliografie Magistratura
Bibliografie Magistratura
S-a discutat si se discuta mult despre examenul de admitere la Magistratura, insa, pana acum, nu am reusit sa gasesc inca nicaieri bibliografia ceruta pentru examenul din octombrie 2003. Ma poate ajuta cineva? 

salut!
bibliografia pentru examenul la magistratura se afiseaza pe net cu 45 de zile inaintea examenului si atunci cand te inscrii ti se da si un formular cu aceasta bibliografie.in general bibliografia e aceeasi,eu o am pe cea de anul trecut si ma ghidez dupa ea la invatat ptr ca eventualele modificari nu sunt majore.daca vrei pot sa ti-o trimit pe mail.
bibliografia pentru examenul la magistratura se afiseaza pe net cu 45 de zile inaintea examenului si atunci cand te inscrii ti se da si un formular cu aceasta bibliografie.in general bibliografia e aceeasi,eu o am pe cea de anul trecut si ma ghidez dupa ea la invatat ptr ca eventualele modificari nu sunt majore.daca vrei pot sa ti-o trimit pe mail.
Da haruka. Ti-as ramane recunoscatoare daca mi-ai trimite bibliografia de anul trecut. Mailul meu este oana_m18@hotmail.com. Multumesc mult!haruka wrote:salut!

As dori si eu bibliografia.Ma poate ajuta cineva?Am cautat mult ,dar n-am gasit-o nicaieri.Daca vrea cineva sa ma ajute (cat mai repede) sa-mi spuna mai precis unde as putea sa le gase43sc sau sa mi le trimita pe sascau_paul@yahoo.com (daca nu cer rpea mult)
Multzumesc anticipat
Multzumesc anticipat
nu exista o bibliografie anume pentru examenul la INM. Daca te intereseaza tematica o gasesti pe www.inm-lex.ro
Ca o paranteza eu vad un lucru bun in chestia asta (lipsa unei bibliografii de examen)
Ca o paranteza eu vad un lucru bun in chestia asta (lipsa unei bibliografii de examen)