Administrator firma incompatibilitate

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
coco31b

Administrator firma incompatibilitate

Post by coco31b » 03 Feb 2015, 13:23

Buna ziua. Va rog sa mi raspundeti la urmatoarea problema.
Am firma de proiectare si sora este contabil sef la o primarie. Cu sora sunt certat de vreo 4 ani.Eu sunt inginer constructor ca meserie.
Primarul din localitate a dorit sa imi dea sa fac un proiect la o casa de cultura ,dar sora mea ii zice ca nu poate sa imi dea mie servicii de proiectare pentru ca ea e in incompatibilitate deoarece este contabil sef al primariei. Mentionez ca primarul nu are nici un grad de rudenie cu mine. Sora tot ii baga fitile sa ma incurce. Va rog sa ma ajutati in acest sens si sa ma indrumati spre lege. Unde sa citesc daca sunt sau nu in incompatibilitate. Eu cred ca daca ordonatorul principal de credit , in speta primarul nu are nici un grad de rudenie cu mine si doreste sa mi dee mie sa prestez serviciu de proiectare , el alege acest lucru nu sora mea. Ea cand va fi sa mi faca plata primaria , trebuie sa vireze pe baza unei facturi ..Ce treaba are ca e sora cu mine.. In cazul de fata eu ma simt total nedreptatit... Mi se interzice dreptul la munca deoarece eu locuiesc in acea localitate..Ce sa fac sa mi schimb meseria?? In fine daca asa o fi zicand legea asta e ..Legea e lege pentru toti , insa eu nu cred sa fie atat de nedreapta legea.

Post Reply