bolnav psihic

Familiei
Post Reply
calin ion

bolnav psihic

Post by calin ion » 01 Feb 2015, 15:13

buna ziua,am si eu urmatoarea problema,de curând tatal meu a fost internat in spital de psihiatrie cu simptome de dementa,inca nu are un diagnostic,mentionez ca eu sunt singurul fiu si membru al familiei,situatia este din ce un ce mai grava tinand cont de ceea ce ofera sistemul de sanatate din tara,va rog sa mi spuneti care sunt pasii de urmat in aceasta situatie,tatal meu este pensionar si are 66 de ani

Adela Bratulescu

Re: bolnav psihic

Post by Adela Bratulescu » 15 Feb 2015, 11:52

Ce v-ar interesa mai exact?

Guest

Post by Guest » 24 Feb 2015, 18:30

Adela Bratulescu wrote:Ce v-ar interesa mai exact?
ma intereseaza care sunt pasii de urmat pt internarea intr un camin de batrani cu astfel de probleme ,care ar fi costurile si daca exista o posibilitate si pt pensionarii cu venituri mai mici,diagnosticul este dementa senila deliranta,inca nu a trecut prin comisie ,va multumesc

Adela Bratulescu

Post by Adela Bratulescu » 25 Feb 2015, 18:26

Va trebui sa in duceti la un spital de specialitate. O comisie va analiza afectiunile de care sufera si in urma acestui raport se va institui masura internarii medicale. Despre camine de batrani si costuri, adresati-va unei persoane cu specializare medicala.

Av Diana Burah

Post by Av Diana Burah » 03 Jul 2015, 14:37

In ipoteza in care tatal dvs.sufera de o boala psihica ireversibila si ii este afectat discernamantul nu are reprezentarea actelor si faptelor sale.In acest caz se formuleaza o cerere de punere sub interdictie si veti fi numit tutore si il veti putea interna,in caz contrar doar cu acordul bolnavului si ne reintoarcem in cercul vicios.

Post Reply