incalcarea articolului 118 alin.5

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

incalcarea articolului 118 alin.5

Post by Guest » 23 Jan 2015, 13:50

Buna ziua,

dupa 1 an de zile prin judecata si tribunate, totul plecand de la un abuz al unui politist, ajung sa mi se faca scarba de justitia romana, sa inteleg ca eu ca cetatean corect care-mi doresc o societate corecta sa fiu sanctionat si sa ispasesc pedeapsa unei contraventii care nu a existat.

Nu doar ca am fost oprit de catre politia in patrulare la 4 strazi distanta ca n-am acordat prioritate de trecere la un pieton, si ca faptul in sine doar i s-a parut politistului neavand nici o proba doveditoare (plus mentiunea mea din procesul verbal ca nu a existat pieton pe trecerea mentionata) ci mai mult, am actionat in instanta Judecatoria Timisoara unde an castigat respingerea procesului verbal, ca pe urma sa ma trezesc cu un apel din partea politiei in Tribunal pe care sa-l pierd cu toate ca politia nu are dovada "cu mentiunea ca el reprezinta legea si este o proba clara prin acest fapt", ca si cum politia romana nu face destule abuzuri de putere si cazuri de coruptie.
Mai mult, dupa hotararea apelului in favoarea politiei am mers la tribunal sa obtin copia hotararii si m-i s-a spus sa astept acasa acest lucru, ca voi fii instiintat prin posta. La doua luni dupa ce am primit acasa in posta, m-am si prezentat in 12 zile la politie sa predau permisul, ca sa aflu apoi ca permisul imi va fii ridicat pe 60 de zile, 30 de zile mai mult ca n-am respectat legea. Sunt de acord cu legea, dar fara data instiintarii ce rost are data hotararii judecatoresti? Din cate stiu eu toate legile statului sunt strans legate de instiintare si de luare la cunostinta. Cum as fi putut sa ma prezint cand s-a dat hotararea daca eu nu aveam toate detaliile hotarari in care scrie si faptul daca este sau nu definitiva. Mai mult de atat, in lege spune in cazul unei hotarari "definitive si irevocabile" eu am doar o hotarare definitiva nu si irevocabila.
Se poate ataca din nou in instanta abuzul interpretarii legi care nu tine de reaua mea credinta, si cererea modificarii legii legate de data instiintarii nu cea a hotararii? Tot in lege art.118 alin.5 scrie undeva "neprezentarea contravenientului in termenul prevazut de lege, in mod nejustificat,...", ce inseamna mod nejustificat, cum pot justifica prezentarea mea intarziata si cui???

Multumesc mult,
Gerard

Post Reply