divort cu copil minor

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
vizitator

divort cu copil minor

Post by vizitator » 12 Jan 2015, 21:38

Buna ziua. As avea doua intrebari :
1. in cazul in care eu depun cererea dar sotul meu nu este de acord cu divortul, poate dura procesul mult, timp in care eu ar trebuie sa locuiesc in aceeasi casa cu el si copilul nostru, sau nu conteaza daca doreste sau nu sa divorteze?
2. ce sanse am sa ramana la mine copilul nostru de 4 ani jumate, in cazul in care: sotul meu este agresiv dar fara sa pot dovedi, eu ma mut in chirie dupa divort, dar am venit mai mare decat sotul meu care va ramane in locuinta noastra, are servici de noapte dar parintii lui l-ar putea ajuta in ingrijirea si cresterea copilului ?
Va multumesc.

mihaelaniculae

Re: divort cu copil minor

Post by mihaelaniculae » 14 Jan 2015, 14:07

Buna ziua,

Va sfatuiesc sa luati legatura cu unul dintre partenerii nostrii, aveti detaliile mai jos. Sunt sigura ca va va indruma in solutionarea problemei.

Av. Violeta Podolianu

Adresa: Bd. Natiunile Unite nr. 5, Bl. 110, Sc. A , Ap. 4 , Sector 5, Bucuresti

Telefon: 0745 465 489

Email: vio.podolianu@gmail.com

Citeste mai mult: http://www.avocatura.com/av.5697-violet ... z3OnQFs5fk

Cu stima,
Mihaela Niculae

Guest

Re: divort cu copil minor

Post by Guest » 22 Jan 2015, 12:51

1. Daca sotul dvs nu doreste sa divorteze, procesul de divort poate dura mult, in jur de un an la fond, iar daca face apel.. va dura si mai mult. Daca e sau nu de acord cu divortul, oricum pana la pronuntarea unei hotarari judecatoresti, veti putea ramane in aceeasi locuinta dar nu va obliga nimeni sa ramaneti .
2. Sansele dvs de a ramane cu copilul sunt foarte ridicate chiar si in aceasta situatie. Nu conteaza atat veniturile si cine ia copilul de la gradinita, ci atasamentul fata de parinti.

av_balica_andreea@yahoo.com
0732.551.511

Post Reply